Professionele websites gemaakt naar uw wensen


Creatieve websites om jouw bedrijf of project op het internet te plaatsen. Al een concept of idee in gedachten? Super! Wij kunnen dit voor u maken. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens naar onze projecten.

Meer informatie

Een site om 'u' tegen te zeggen


Als driekoppig team vinden wij het enorm belangrijk om dicht te stan bij onze klanten. We zitten daarom vaak samen om te overleggen wat het beste is voor een bepaald project. Hiervoor is communicatie met onze klanten één van onze top prioriteiten. Enkel zo kunnen wij een site leveren die voldoet aan uw wensen.

Meer over ons

Wie zijn wij?


foto Brent Ramirez

Brent Ramirez

Ik studeer IT fActory In Thomas More Geel. Ik ben graag bezig met technologie ebn spendeer daardoor okk de meerderheid van mijn v'rije tijd aan de pc.

random foto

Brent Laeveren

Ik ben Brent Laeveren, ik ben een student IT Factory op Thomas More Geel. Ik ben zeer geïnteresseerd in applicatie ontwikkeling, game ontwikkeling en website ontwikkeling. Ik zou dus later graag in deze iets verder doen. Buiten dit speel ik heel veel games.

foto van Matthias

Matthias Van de Poel

Voor ik aan de opleiding Toegepaste Informatica begon heb ik gestudeerd aan de KU Leuven als industieel ingenieur. Hier werd me duidelijk dat ik er niet op mijn plaats zat en dat ik gewoon super graag programmeer en ontwep. Met veel plezier werk ik nu aan vershillende projecten.

Portfolio


Contact


Heb je een vraag? Laat dan je gegevens en de vraag hier achter.